Στους ιδιόκτητους αμπελώνες συνολικής έκτασης 35 στρεμμάτων καλλιεργούνται οι ποικιλίες ΑΓΙΩΡΓΗΤΙΚΟ, SYRAH, CABERNET, MERLOT.

Τα τελευταία χρόνια, στο οινοποιείο, οινοποιούμε και λευκά κρασιά εξαιρετικής ποιότητας από τις ποικιλίες CHARDONNAY, SAUVIGNON BLANC, ASSYRTIKO.

Το οινοποιείο, συνεργάζεται επίσης, με συμβεβλημένους αμπελουργούς, οι οποίοι ακολουθούν τους αυστηρούς κανόνες που διέπουν τη φιλοσοφία της καλλιέργειας του οινοποιείου, με στόχο την παραγωγή προιόντων υψηλής ποιότητας σε πολύ χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις 200-600 κιλά ανά στρέμμα.

Το οινοποιείο, διαπνέεται από τη φιλοσοφία της μη εντατικοποιημένης γεωργίας, με μηδενική λίπανση και μηδενικό πότισμα, ώστε το ριζικό σύστημα να ψάχνει βαθιά στο έδαφος για τροφή και υγρασία.

Κατά τη διάρκεια της οινοποίησης, επιλέγουμε να οινοποιούμε το κάθε αμπελοτόπι χωριστά, ώστε να μπορούμε να προσδίδουμε στο κρασί τη μοναδικότητα του χαρακτήρα της κάθε περιοχής (terroir), βάζοντας κάθε καταναλωτή να μαθαίνει αλλά και να αναζητά την κάθε περιοχή της αμπελοοινικής ζώνης στον οινικό χάρτη.

Τα κρασιά του κτήματος δεν σταθεροποιούνται και δεν φιλτράρονται  έτσι ώστε να συγκρατούν ατόφια την αυθεντικότητα και το χαρακτήρα τους . 

Τα κρασιά του οινοποιείου εξάγονται στη Γερμανία, στην Ελβετία, στον Καναδά, στις ΗΠΑ και στην Κύπρο. 

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1996
ΙΔΡΥΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΪΒΑΛΗΣ

Αγιωργίτικο
Ασσύρτικο
Cabernet
Chardonnay
Merlot
Sauvignon Blanc
Syrah
Ανοικτό - με ραντεβού
Ανοικτό - χωρίς ραντεβού
Γευσιγνωσίες
Δοκιμή από το βαρέλι
Περιηγήσεις - με ραντεβού
ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΑΙΒΑΛΗ