Η εταιρεία «Αμπελώνες Ζαχαριά» – ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες οινοποιίες της Νεμέας, τόσο λόγω του μεγέθους, όσο και της ιστορίας της. H ευρεία γκάμα των προϊόντων της, με 17 ετικέτες, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα των απαιτήσεων του σύγχρονου καταναλωτή, ενώ οι διακρίσεις των κρασιών της τα τελευταία έτη είναι συνεχείς. Αν και στον χώρο του εμφιαλωμένου άρχισε να δραστηριοποιείται μόλις το 2002, εντούτοις η οινική ιστορία της είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Το οινοποιείο της εταιρείας, ένα από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα ιδιωτικά οινοποιεία της Νεμέας, βρίσκεται σε συνεχή παραγωγική λειτουργία από το 1960. Σήμερα το οινοποιείο συνδυάζει μοναδικά την παράδοση, αλλά και την τεχνολογία αιχμής, με ότι πιο σύγχρονο απαιτεί η σύγχρονη οινολογία.

Ο Ηλίας Ζαχαριάς, ο άνθρωπος που δημιούργησε την εταιρεία έχει ήδη κλείσει 40 έτη συνεχούς προσφοράς στο νεμεάτικο αμπελώνα. Απόφοιτος της Ανωτάτης Γεωπονικής Αθηνών, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση προσφέρει αδιαλείπτως τις υπηρεσίες του ως γεωπόνος στη Νεμέα και στα σταφύλια της από το 1974.

Όμως, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της εταιρείας, πέρα από τις εγκαταστάσεις και τους ανθρώπους, το αποτελεί το σπουδαίο χώμα της Νεμέας, και πιο συγκεκριμένα οι αμπελώνες της οικογένειας Ζαχαριά, που εκτείνονται σε μια έκταση 400 στρεμμάτων, με τους παλαιότερους να ξεπερνούν την ηλικία των 40 ετών.

Αγιωργίτικο
Ασσύρτικο
Cabernet
Chardonnay
Κυδωνίτσα
Μαλαγουζιά
Μαυροδάφνη
Merlot
Μοσχοφίλερο
Ροδίτης
Sauvignon Blanc
Σκλάβα
Syrah
Γαστρονομικές εκδηλώσεις
Ανοικτό - χωρίς ραντεβού
Γευσιγνωσίες
Δοκιμή από το βαρέλι
Περιηγήσεις - με ραντεβού
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑ - ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑ - ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑ - ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑ - ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑ - ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑ - ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ