Από το 1963, η οικογένεια Λαυκιώτη, άρχισε να οινοποιεί μερικές από τις καλύτερες ελληνικές ποικιλίες στις Αρχαίες Κλεωνές της Νεμέας. Σήμερα μετά την εμπειρία πολλών χρόνων, επιλέγει τους καταλληλότερους αμπελώνες, οινοποιεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της και ωριμάζει τα κρασιά της σε δρύινα γαλλικά βαρέλια στην κλιματιζόμενη κάβα της. Τα κρασιά Λαυκιώτη εξάγονται στις χώρες : Γερμανία , Σουηδία , Βέλγιο, Αυστρία, U.S.A, Ολλανδία , Αυστραλία, Δανία ,Πολωνία, Ιαπωνία ,Τσεχία, Γαλλία, Κύπρος, Ελβετία, Ιταλία, Καναδά και Αγγλία. Στην Ελλάδα θα τα συναντήσετε σε επιλεγμένα εστιατόρια και κάβες.

Στο οινοποιείο Λαυκιώτη ,σε χώρους ανακαινισμένους και κατάλληλα διαμορφωμένους, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα κρασιά, να ξεναγηθούν ,να ενημερωθούν για την δημιουργία του κρασιού από τους οινοποιούς και να γνωρίσουν τον οινικό κόσμο των Αρχαίων Κλεωνών και της Νεμέας από video wall.

Αγιωργίτικο
Cabernet
Chardonnay
Μοσχοφίλερο
Ροδίτης
Syrah
Χώρος εκδηλώσεων
Δυνατότητα σίτισης
Γαστρονομικές εκδηλώσεις
Ανοικτό - με ραντεβού
Ανοικτό - χωρίς ραντεβού
Γευσιγνωσίες
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ