ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΝ. Ένα όνειρο χρόνων γίνεται πραγματικότητα.

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας, ολοκλήρωσε φέτος ένα μακροχρόνιο όνειρο των οινοποιών της περιοχής να αποκτήσουν το δικό τους χώρο προβολής και γευσιγνωσίας, στον οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα κρασιά συνολικά των οινοποιείων της ζώνης Νεμέας και να πάρουν πληροφορίες για ότι αφορά στην περιοχή και στο Αγιωργίτικο που αποτελεί τη βάση του κρασιού ΠΟΠ Νεμέα.

Πιο συγκεκριμένα διαμόρφωσε και έθεσε σε λειτουργία έναν χώρο στο κέντρο της Νεμέας που θα φιλοξενεί τα γραφεία του Συνδέσμου και συγχρόνως θα λειτουργεί ως χώρος γευσιγνωσίας και ως γραφείο πληροφοριών εξυπηρετώντας τους επισκέπτες της περιοχής, αλλά και ως χώρος πολιτισμού και εκδηλώσεων. Επίσης οι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθεύονται από το χώρο τα κρασιά της επιλογής τους.

Ο Σύνδεσμος φιλοδοξεί ο χώρος αυτός να γίνει το σημείο αναφοράς γύρω από το κρασί και τον πολιτισμό, τόσο για τους κατοίκους της περιοχής, όσο και για τους επισκέπτες.

Στον παραπάνω χώρο το τελευταίο Σαββατοκύριακο των εκδηλώσεων ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ, 30 και 31 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη γευσιγνωσία, με δωρεάν είσοδο, των κρασιών των οινοποιείων του Συνδέσμου.

Ο χώρος βρίσκεται στο κέντρο της Νεμέας, στην οδό Δερβενακίων 30 και είναι ανοιχτός κάθε μέρα από 10:30 μέχρι 15:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2746022487