Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας στη "Σοφία της Φύσης"

Η σοφία της φύσης περιμένει τους επισκέπτες των μεγάλων ημερών της Νεμέας για να τους προσφέρει ένα πλούσιο πρωινό βασισμένο στο πετιμέζι από Αγιωργίτικο. Πάρτε δυνάμεις πριν την περιήγηση σας στα οινοποιεία της περιοχής δοκιμάζοντας παραδοσιακά  μουστοκούλουρα, τηγανόψωμα, γλυκό σταφύλι, γλυκιά κολοκυθόπιτα, κέικ με σταφίδες και άλλα πολλά, φτιαγμένα από τους ανθρώπους της εταιρίας. Οι μοναδικές ιδιότητες του πετιμεζιού θα σας βοηθήσουν να αντέξετε όλη μέρα! Παράλληλα, σε συνεργασία με την εταιρία εναλλακτικού τουρισμού VENIKOS, οργανώνει επίδειξη τοξοβολίας μέσα στους αμπελώνες!

Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Σεπτέμβρη

9:00 με 11:00 το πρωί

ΠΡΩΙΝΟ στον κήπο της εταιρίας με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής. Τηγανόψωμα με πετιμέζι, γλυκό σταφύλι, ζυμωτό σταφιδόψωμο, κέικ με σταφίδες και πετιμέζι, μαρμελάδα άγριου βατόμουρου.

Μάθημα παρασκευής παραδοσιακών μουστοκούλουρων με πετιμέζι από αγιωργίτικο

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ
Στην γη που από την αρχαιότητα ήταν γνωστή για το κρασί της και το ελαιόλαδο .Στην γη που κατά την μυθολογία ο Ηρακλής έδωσε μάχη με τον Λέοντα της Νεμέας και τόξευσε τις Στυμφαλιδες όρνιθες ...σε αυτή την γη θα κάνουμε γνωριμία με το Ολυμπιακό Άθλημα της τοξοβολίας!  Σε συνεργασία με έμπειρο εκπαιδευτή θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε με αθλητικό τόξο σε στόχους τοποθετημένους μέσα στους αμπελώνες!

 

12:00 με 14:00

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ελάτε να δοκιμάσετε ιδιαίτερα πιάτα βασισμένα στη νέα σειρά βαλσαμικών ξιδιών  της εταιρίας!

Βαλσαμικά με μέλι, ροδάκινο & νεκταρίνι, βατόμουρο, φράουλα είναι μερικά από τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν αυτό το χειμώνα για να απογειώσουν τις αισθήσεις σας! Δοκιμάστε τα σε σαλάτες με  βινεγρετ φρούτων, καραμελωμένες πανσέτες με πετιμέζι, σπιτικές μαρινάδες,  με τη συνοδεία επιλεγμένων οίνων από τα οινοποιεία Παλυβού, Ράπτη, Αναστασίου & ΜπαΪρακτάρη.

Σας περιμένουμε!