Οι Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2015 στην Οινοποιία Λαφαζάνη

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, 29-30/8/2015, όλοι εμείς από την «Λαφαζάνης Οινοποιητική Α.Ε.» σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε σε ένα διήμερο εκδηλώσεων στo πλαίσιo των εορτασμών για την 11η χρονιά των «Μεγάλων Ημερών της Νεμέας».

Σάββατο 29 & Κυριακή 30 /Αυγούστου 
10:00π.μ. – 20:00μ.μ.

Το οινοποιείο μας θα παραμείνει ανοιχτό για τους επισκέπτες με τη δυνατότητα ξεναγήσεων στις εγκαταστάσεις μας, όπως επίσης και γευστικές δοκιμές όλων των οίνων και αποσταγμάτων του οινοποιείου. Ακόμη, στον πολυχώρο του οινοποιείου μας, θα φιλοξενηθεί, για το συγκεκριμένο διήμερο, ένα τμήμα της έκθεσης ζωγραφικής του Κωνσταντίνου Ι. Καταγά με τίτλο Rest[Art] (info: http://restart.net.gr/ ).
 

Σάββατο 29 Αυγούστου - 20:30μ.μ.

Το βράδυ του Σαββάτου από τις 8:30μ.μ. και μετά ο γνωστός bartender - mixologist Κωνσταντίνος Μπάσης από το «Πίνουμε Ελλάδα» θα μας φτιάχνει ιδιαίτερα και μοναδικά cocktail από το Τσίπουρο των Φίλων και τους οίνους του κτήματος, ενώ θα παρουσιαστεί και ένα Bartending show με ξεχωριστές γεύσεις σε μία μουσική βραδιά υπό το φως της μεγαλύτερης πανσελήνου του Αυγούστου. (info: http://pinoumeellada.gr/ ).
 

Κυριακή 30 Αυγούστου - 11:00π.μ.

Την Κυριακή 30/8 και ώρα 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πλέον «Πάτημα των Σταφυλιών» στο Παραδοσιακό Πατητήρι που διαθέτει το κτήμα μας σε μία γιορτή, τόσο για να μαθαίνουν οι μικροί μας φίλοι τις παραδόσεις μας, όσο και οι μεγάλοι να τις θυμούνται και να τις ξαναζούν!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.