Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2016 στη SEMELI

Μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά οργανώνεται στη SEMELI, στο Κούτσι Νεμέας, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016, στις 19:30, στο πλαίσιο των Ημερών της Νεμέας.

Η εκδήλωση αυτή είναι μία δεξίωση για τους φίλους και συνεργάτες της SEMELI, όπου θα παρουσιάσουμε δύο μεγάλους καλλιτέχνες: τον Δημήτρη Μαραμή και το "Σ Υ Μ Π Ο Σ Ι Ο Ν" και την Πέννυ Μπαλτατζή

Συμμετέχουν οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Γιάννης Φίλιας - Μέλα Γεροφώτη - Θοδωρής Βουτσικάκης.

Στο πρώτο μέρος, ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής παρουσιάζει τον κύκλο τραγουδιών του "Σ Υ Μ Π Ο Σ Ι Ο Ν" με θέμα τον οίνο και τον έρωτα, με ερμηνευτές τον Γιάννη Φίλια, τη Μέλα Γεροφώτη και τον Θοδωρή Βουτσικάκη.

Το "Σ Υ Μ Π Ο Σ Ι Ο Ν" είναι ένα έργο με θέμα τον οίνο και τον έρωτα, το οποίο αναδεικνύει την πολιτισμική και συμβολική αξία του κρασιού στην αδιάκοπη πορεία της ελληνικής γλώσσας. Μέσα από τα τραγούδια προβάλλονται αιώνια σύμβολα όπως το κρασί, το αμπέλι, το σταφύλι, η μέθη και η ηδύτητα του έρωτα. Ένα έργο μελοποιημένης ποίησης από τον Όμηρο έως το Ρίτσο.

Στο δεύτερο μέρος, η χαρισματική Πέννυ Μπαλτατζή μας ταξιδεύει σε γνωστά δικά της τραγούδια, αλλά και πολλά άλλων σημαντικών δημιουργών.

Το Κτήμα μας έχει ανοικτές τις πόρτες του:
- 2 & 3 Σεπτεμβρίου 10:00-19:00
- 4 Σεπτεμβρίου 10:00-17:00