Η οινοποιία Λαφαζάνη είναι μια από τις πιο σύγχρονες οινοποιίες της χώρας. Η σχέση της με το κρασί ξεκινά από το 1946 στον Πειραιά και η συνεχής προσπάθεια η γνώση και η αγάπη για το κρασί  οδήγησαν στην εμπορική ανάπτυξη και καταξίωση.

Το οινοποιείο είναι αρμονικά ενταγμένο σε ένα τόπο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, περιτριγυρισμένο από σπουδαία αμπελοτόπια ποιότητος όπου με την αρχιτεκτονική αισθητική, την τεχνολογική αρτιότητα και τα απόλυτα μέτρα για το περιβάλλον συμβάλει στην διατήρηση και περεταίρω βελτίωσή του.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι και παραμένει τόσα χρόνια η παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας, αξιοποιώντας κυρίως τις ελληνικές αλλά και τις διεθνείς ποικιλίες, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μια άριστη ποιότητα σχέσης τιμής. Η προσεκτική επιλογή της πρώτης ύλης, ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, οι κατάλληλοι χώροι παραγωγής και οινοποίησης καθώς και η πείρα των ανθρώπων του οινοποιείου διασφαλίζουν την παραγωγή τέτοιων ποιοτικών οίνων.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μπήκε δυναμικά και στο χώρο των αποσταγμάτων ξεκινώντας την παραγωγή τσίπουρου από αρωματικές ποικιλίες σταφυλιών.

Για τους φίλους του κρασιού η επίσκεψη στο οινοποιείο, η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις, στο κελάρι Καθώς και η γευστική δοκιμή των κρασιών θα τους ανταμείψει γευστικά και οπτικά, συνθέτοντας μια ξεχωριστή οινοτουριστική εμπειρία.

Αγιωργίτικο
Ασσύρτικο
Cabernet
Chardonnay
Gewürztraminer
Μοσχάτο
Μοσχοφίλερο
Ροδίτης
Σαββατιανό
Syrah
Χώρος εκδηλώσεων
Δυνατότητα σίτισης
Γαστρονομικές εκδηλώσεις
Ανοικτό - με ραντεβού
Ανοικτό - χωρίς ραντεβού
Γευσιγνωσίες
Περιηγήσεις - με ραντεβού
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε., ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε., ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε., ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε., ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε., ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε., ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε., ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε., ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Α.Ε.