Το «Κτήμα Νέμειον» δανείστηκε το όνομά του από την αρχαία Νεμέα και αποτελεί ένα οινοποιείο – έργο τέχνης στην καρδιά της σύγχρονης Νεμέας : Οι βιολογικής καλλιέργειας αμπελώνες του είναι πιστοποιημένoι από την ΔΗΩ και βρίσκονται σε υψόμετρο μεταξύ 400 και 600 μέτρων, όπου παράγεται το καλύτερο ποιοτικό δυναμικό της Νεμέας.    Σε ολόκληρο το Οινοποιείο δεν υπάρχουν ούτε καλώδια, ούτε σωλήνες. Όλα λειτουργούν με τον νόμο της βαρύτητας.

Το Οινοποιείο του «Κτήματος Νέμειον» είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης: Λιτό αλλά εντυπωσιακό, περιλαμβάνει 5 επίπεδα, χωρίς παράθυρα. Σε δύο σημεία υπάρχουν αίθρια τα οποία δημιουργούν ένα φυσικό φωτισμό που φθάνει μέχρι και την υπόγεια Κάβα του Οινοποιείου! Στο ισόγειο, εκτός από τον χώρο διαλογής και εμφιάλωσης, λειτουργεί η υποδοχή του Οινοποιείου καθώς ένα «Μουσείο Κρασιού» με τον καρπό της πολυετούς συλλεκτικής προσπάθειας του δημιουργού του Κτήματος, Γιώργου Βασιλείου. Στον πρώτο όροφο, υπάρχει μια μεγάλη αίθουσα με θέα τον αμπελώνα και τους λόφους της Νεμέας η οποία είναι πολλαπλών χρήσεων (εστιατόριο, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, multimedia κλπ.). Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται 6 καταπληκτικές σουίτες, λες και ξεφυτρώνουν από μια ειδική ταράτσα του ουρανού, στις οποίες το «Κτήμα Νέμειον» φιλοξενεί τους φίλους του!

Οι «καρποί» της εκπληκτικής για τα Ελληνικά δεδομένα δουλειάς που γίνεται στο «Κτήμα Νέμειον» είναι συγκεκριμένοι: 10.000 φιάλες ΟΠΑΠ Νεμέα Reserve και 10.000 φιάλες ΟΠΑΠ Νεμέα Grand Reserve  «Ηγεμών».     

Αυτοί και μόνο αυτοί, είναι οι πολύτιμοι «καρποί» που προσφέρει το «Κτήμα Νέμειον».            

  

Αγιωργίτικο
Δυνατότητα διαμονής
Χώρος εκδηλώσεων
Δυνατότητα σίτισης
Γαστρονομικές εκδηλώσεις
Ανοικτό - με ραντεβού
Γευσιγνωσίες
Δοκιμή από το βαρέλι
Περιηγήσεις - με ραντεβού
ΚΤΗΜΑ ΝΕΜΕΙΟΝ , ΚΤΗΜΑ ΝΕΜΕΙΟΝ , ΚΤΗΜΑ ΝΕΜΕΙΟΝ , ΚΤΗΜΑ ΝΕΜΕΙΟΝ , ΚΤΗΜΑ ΝΕΜΕΙΟΝ , ΚΤΗΜΑ ΝΕΜΕΙΟΝ , ΚΤΗΜΑ ΝΕΜΕΙΟΝ , ΚΤΗΜΑ ΝΕΜΕΙΟΝ