Η ΓΑΙΑ Οινοποιητική ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1994 από τους Γιάννη Παρασκευόπουλο & Λέων Καράτσαλο. Η ΓΑΙΑ διάλεξε να εγκαταστήσει τα οινοποιεία της σε δύο από τις πλέον υποσχόμενες ποιοτικές αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, την Σαντορίνη & την Νεμέα. Πίσω από τις ετικέτες της ΓΑΙΑ βρίσκεται μία απλή & ταυτόχρονα «προκλητική» ιδέα που δεν είναι άλλη από το να διερευνήσουμε σε βάθος τα όρια των ελληνικών ποικιλιών & χρησιμοποιώντας γνώση και τεχνολογία αιχμής να προσφέρουμε στον οινολάτρη το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Το επισκέψιμο οινοποιείο μας, εγκατεστημένο στο μέσο του ιδιόκτητου αμπελώνα μας στις πλαγιές του ΚΟΥΤΣΙΟΥ, περιμένει τους οινόφιλους επισκέπτες. Εκεί οι οινολόγοι της ΓΑΙΑ θα τους μυήσουν στα μυστικά της αμπελοκαλλιέργειας, της ποιοτικής οινοποίησης και της γευσιγνωσίας. Το Αγιωργίτικο θα αποκαλυφθεί μπροστά στον επισκέπτη με έναν τρόπο απρόσμενο και εντυπωσιακό. 

Αγιωργίτικο
Syrah
Ανοικτό - με ραντεβού
Ανοικτό - χωρίς ραντεβού
Γευσιγνωσίες
Περιηγήσεις - με ραντεβού
ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ